fbpx
DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden.
We delen elkaars kennis, netwerk en enthousiasme met als doel om zo snel mogelijk een betaalde baan te vinden

Zo werkt het

Platform voor werkzoekenden

DeBroekriem is een platform voor werkzoekenden. Ben je net afgestudeerd of in-between-jobs en op zoek naar een vaste baan? Verbeter je sollicitatieskills, vergroot je netwerk en ontmoet nieuwe mensen via DeBroekriem. Kijk snel in de agenda en laat je inspireren bij één van de vele events. Zelfstandig professionals en recruiters zijn alleen aanwezig in de rol van gastspreker.

 

Platform door werkzoekenden

DeBroekriem is een vrijwilligersorganisatie. De events worden georganiseerd door collega baanzoekers. Wil jij ook eventmanager worden? Spreek een vrijwilliger aan tijdens een event of meld hier je interesse.


Registreren is gratis!

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en de betrokkenheid van vele partners kunnen we de kosten laag houden. We vragen van alle deelnemers daarom wel hun kennis en netwerk te delen ten behoeve van de community. Meld je snel aan en kom een keer sfeerproeven.

Uitschrijfgeld

Als werkzoekende moet jij ook de broekriem aanhalen. Daarom vragen we geen inschrijfgeld of contributie. Je betaalt achteraf, op het moment dat jij een baan hebt gevonden. Dit noemen wij uitschrijfgeld. Daarbij bepaal je zelf wat je de events en het platform van DeBroekriem jou ‘waard’ is geweest en welk bedrag daarbij past. Als jij een baan hebt gevonden, verwachten we dat je je uitschrijft op deze site en dan kom je automatisch op een iDeal-pagina. Gemiddeld vinden baanvinders het  €75,- waard.