fbpx

Werkzoekenden worden in de watten gelegd!

Pieter Vermeer 16 oktober 2014

Vandaag bestaat DeBroekriem twee jaar! En wie jarig is trakteert…  Een dag lang verrassen we één werkzoekende uit hun netwerk met een VIP-behandeling. Dit is ook de dag het CBS positieve werkloosheidscijfers publiceerde en dat DeBroekriem een Raad van Advies installeert!  

“Vandaag krijgt één werkzoekende een boost in de zoektocht naar een baan doordat een team van professionals klaar staat om te helpen”, aldus Vermeer van Stichting DeBroekriem. In één dag worden alle facetten van het solliciteren onder de loep genomen. De kandidaat start de dag met een coach-gesprek met jobmarketeer Aaltje Vincent: “Werkzoekenden moeten precies weten: dit is wie ik ben, dit is wat ik kan en dit is wat ik wil doen.” Vervolgens staan er onder andere gesprekken met recruiters gepland en mag de kandidaat een oproep doen op de radio.  
DeBroekriem is activiteitenplatform voor werkzoekenden dat in twee jaar tijd is uitgegroeid tot een landelijke organisatie met duizenden leden. Dagelijks stromen mensen uit naar een baan, er zijn al meer dan 1000 deelnemers die via DeBroekriem een baan hebben gevonden!  
Vandaag installeert DeBroekriem een Raad van Advies om het professionele karakter van de stichting te versterken. De Raad van Advies van DeBroekriem bestaat uit: Wouke van Scherrenburg, Paul van der Heijden, Marielle Sijgers, Robbert Coenmans, Hans Kamps, Aaltje Vincent en Gerlinde Silvis. Dit adviesorgaan helpt de stichting bij het bereiken van hun ambitie: zoveel mogelijk werkzoekenden inspireren en motiveren tijdens de zoektocht naar een baan. Oprichter Vermeer (29): “Een Raad van Advies is een prachtig geschenk dat het duurzame karakter van onze stichting onderschrijft.”