fbpx
Checklists, White-papers & Handouts
met sollicitatie-, netwerk en carrièretips

Werkwiki

Bij DeBroekriem organiseren we honderden trainingen en workshops per jaar. De beste sprekers van het land delen daarbij hun expertise met tips over solliciteren, netwerken, ondernemerschap en allerlei andere loopbaanvraagstukken!

Op deze pagina willen we deze informatie ook beschikbaar stellen voor de bezoekers van onze website. We zijn daarom achter de schermen aan de slag om diverse documenten, checklists, whitepapers en andere relevante documenten te verzamelen. Maar daarbij zijn we ook benieuwd naar waar jij behoefte aan hebt! Heb je een tip? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@debroekriem.nl!

Cv en LinkedIn-tips

De afgelopen 5 jaar hebben we aardig wat cv en LinkedIn-tips verzameld! In dit document hebben we de belangrijkste opgeschreven.

 

5 cv tips!

Een beetje haast, en geen tijd om alle tips in bovenstaand document door te nemen? Bekijk dan deze afbeelding, afkomstig uit het DeBroekriem-magazine! Hier hebben we de 5 beste cv tips kort samengevat.

 

LinkedIn-starterspakket

Net afgestudeerd en je LinkedIn-profiel een boost geven? Lees dan ons starterspakket!

 

10 praktische do’s voor de perfecte videopitch!

Video-solliciteren rukt op! In het DeBroekriem-magazine hebben we daarom Aaltje Vincent in een interview het hemd van het lijf gevraagd. Aaltje kennen we onder andere van haar masterclasses bij DeBroekriem en natuurlijk haar bestseller Jobmarketing 2.0.

Bekijk hier haar 10 praktische do’s!