DeBroekriem is een community voor werkzoekenden. We hebben een krachtig netwerk met duizenden in-between-jobbers en honderden vrijwilligers die jaarlijks ruim 500 events organiseren.

Community

Starters & in-between-jobber

Jij hebt één doel voor ogen: het vinden van een betaalde baan! Net afgestudeerd of in-between-jobs? Iedere baanzoeker kan zich aansluiten bij DeBroekriem. Zelfstandig professionals en recruiters zijn alleen aanwezig in de rol van gastspreker.  Samen solliciteren, een workshop van een loopbaancoach of gewoon geïnspireerd raken tijdens een stadswandeling. Aanmelden is simpel en bovendien gratis!

Eventmanager

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. De events worden door vrijwilligers uit het netwerk van DeBroekriem georganiseerd. Als eventmanager organiseer jij events in één van de steden waar DeBroekriem actief is. Om je hierbij te helpen heeft DeBroekriem een trainingsprogramma en krijg je een persoonlijke coach. Als eventmanager ben je grotendeels zelfredzaam en besteed je per week minimaal 8 uur aan DeBroekriem. We verwachten daarbij dat je laat zien dat je van aanpakken weet en de ontdekkingstocht met enthousiasme aanpakt!

Gastspreker

Ben jij ZZP-er, recruiter, loopbaancoach of heb jij een inspirerend verhaal en wil jij jouw kennis en kunde delen met een enthousiaste groep werkzoekenden? Meld je dan nu aan als gastspreker. Deelnemers van DeBroekriem hebben een drive naar inspiratie. De standaard loopbaanadviezen en tips die op internet te vinden zijn, kennen de meesten wel. Ze zijn op zoek naar diepgang, het verhaal erachter, de toepassing in de praktijk en willen met interactieve opdrachten onderling aan de slag gaan. 

Webredacteur

Als webredacteur ben je  verantwoordelijk voor het schrijven en redigeren van de content op debroekriem.nl/blog/. Hiervoor bewerk je blogs van deelnemers, gastsprekers en andere bronnen. Daarnaast schrijf je zelf artikelen, die je samen met ons uit werkt. Ook koppelen we je voor input aan professionals. Dit doe je zelfstandig, maar je bent onderdeel van een team. Dit betekent dat enige ervaring met webredactie gewenst is. In eerste instantie ben je zelf verantwoordelijk voor de content. 

Moderator

De LinkedIn groep van DeBroekriem vormt de online ontmoetingsplaats. Hier kun je ervaringen en tips delen maar ook vragen stellen over de zoektocht naar een nieuwe baan. De groep wordt beheerd door een actief team van moderators. Heb jij affiniteit met social media en vind je het leuk om collega baanzoekers te helpen? We zijn nu op zoek naar een nieuwe moderator uit de regio Utrecht.

Locatie

Prachtige locatie beschikbaar, maar staat het af en toe leeg? Eventmanagers van DeBroekriem zijn altijd op zoek naar een nieuwe inspirerende locatie voor workshops. Maar geen budget betekent niet automatisch geen winst voor jou: denk aan de free publicity, de goodwill die je creëert en de potentiele nieuwe klanten!