fbpx
7 december presenteren 30 werkgevers ruim 100 vacatures!
Vergroot je netwerk, kom naar het Vacaturecafé regio Zwolle!

Vacaturecafé Zwolle

DeBroekriem organiseert met MKB regio Zwolle het Vacature Café regio Zwolle. Na de succesvolle editie in het voorjaar, organiseren we op 7 december de tweede editie. We zijn te gast bij Hotel Lumen in het stadion van PEC Zwolle. Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je speeddaten met uiteenlopende werkgevers uit de regio Zwolle. Er zijn diverse sollicitatietrainingen en je kunt netwerken met professionals die hun netwerk openstellen!

 

Netwerken met werkgevers uit de regio Zwolle

Tijdens het Vacature Café ga je direct in gesprek met werkgevers. Daarbij krijg je de gelegenheid om het podium te pakken bij werkgevers die je aanspreken. Nieuwsgierig waarom je moet komen? Bij de vorige editie was John de Wolf aanwezig, hij vertelt in deze video over de meerwaarde.

 

Interessante vacatures

Bij binnenkomst krijg je een lijst met alle vacatures. Hierop geef je aan welke vacature je na een gesprek met de werkgever interessant vindt. Deze lijst lever je aan het einde van de dag weer in. De werkgevers doen hetzelfde! Wanneer jij hen interessant vindt en zij jou, dan brengen wij jullie met elkaar in contact.

 


Heb je een vacature of wil jij je als organisatie presenteren? Neem dan contact met ons op met Lisa Heethaar van MKB regio Zwolle via lisa@mkbregiozwolle.nl