fbpx

Vacature: Projectmanager

DeBroekriem - Pieter Vermeer 23 oktober 2019

 (Online) Community & Evenementenbureau DeBroekriem
zoekt in Utrecht een fulltime:


Projectmanager

Met 500 eventmanagers en trainers organiseren we jaarlijks honderden trainingen en netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Met een kernteam van 5 professionals vormen we het kloppende hart van een landelijke community met 7500 leden. We zijn actief in 25 regio’s. Maandelijks zijn er 100 deelnemers die dankzij onze dienstverlening een baan vinden, dat aantal willen we aankomend jaar verdubbelen! En daar ga jij ons bij helpen!


Wat ga je doen?

 1. De projectmanager krijgt een centrale rol in het kernteam. Je zorgt intern voor een effectieve samenwerking. Wekelijkse coördineer je onze stand-ups en bewaak je de voortgang van ieders werkzaamheden. Maandelijks organiseer jij de interne teamvergaderingen. Waar nodig spring je in en ben je operationeel betrokken zodat de beoogde resultaten worden behaald.
 2. Je coacht en ondersteunt de collega’s bij de uitvoering van werkzaamheden:
  • Je ondersteunt de vrijwilligerscoördinator bij de promotie en werving van nieuwe eventmanagers. Soms moet je hierbij inspringen door eventmanagers te coachen bij hun werkzaamheden, of ondersteun je met administratieve werkzaamheden. We zijn een kleine organisatie waarbij we veel zelf oppakken.
  • Je helpt en werkt samen met onze communicatiemanager bij de coördinatie van diverse PR-zaken, zoals social media, pers, content voor de website en nieuwsbrief. Daarbij speel je in op trends, actualiteiten en grijp je kansen om onze naamsbekendheid te vergroten.
  • Je begeleidt en werft elk semester een (marcom-) stagiair en voert daarbij eindredactie over onze social media-uitingen.
 3. Je organiseert zo’n 4 tot 6 keer per jaar een event(10-50 deelnemers), waarbij je van A tot Z de coördinatie oppakt. Denk bijvoorbeeld aan speciale vrijwilligersdagen rond de feestdagen, een speeddate met werkgevers of een kick-off event bij de lancering van een nieuwe hub. Dit gebeurt vaak in co-creatie met onze partners. Hiermee support jij Pieter met het relatiebeheer richting betalende partners zoals gemeenten en sociale diensten. Samen met onze eventmanagers zorg jij voor de invulling van deze events en ben je naast gastheer-/vrouw ook degene die bijvoorbeeld een presentatie verzorgt.
 4. Je bent intern het verlengstuk van de directeur en monitort de jaar-/kwartaaldoelen.
 5. Je checkt en beantwoordt dagelijks onze socials en helpdesk.


Wat breng je mee?

 1. Je hebt een WO/HBO-opleiding afgerond en 5 jaar werkervaring. Je woont in de buurt van Utrecht.
 2. Je bent ambitieus en een spin in het web.
 3. Je bent enthousiast en weet anderen te inspireren. Jij denkt in kunnen en in kansen.
 4. Je hebt een bewezen aanpakkersmentaliteit en ervaring met organiseren.
 5. Je werkt gestructureerd en planmatig, daarbij ben je echter wel flexibel om bij onverwachte kansen projecten proactief aan te pakken.
 6. Affiniteit met loopbaancoaching is geen pre, aangezien je nauwelijks met onze eindgebruiker werkt. Ervaring bij een commerciële organisatie in ons vakgebied (training, community, arbeidsmarkt) is wel heel fijn.
 7. Je behoudt altijd het overzicht.
 8. Je hebt ervaring met community-management, marketing en/of social media.

Wat bieden we?

 • Een dynamische werkomgeving met volop ruimte om te groeien, er zijn diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Een ruim kantoor op Hoog Catharijne met uitzicht over Utrecht, vers fruit en tafelvoetbal;
 • Jaarcontract voor 36 uur, met intentie tot verlenging;
 • Bruto maandsalaris van €2600 – €3400 (voor 36 uur), afhankelijk van de werkervaring;
 • Onkostenvergoeding, laptop;
 • 24 vakantiedagen per jaar;
 • Mogelijkheid om regelmatig vanuit huis te werken;
 • Ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door deelname aan masterclasses;
 • De mogelijkheid om maatschappelijke impact te maken.

 

Interesse?

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en staat aan de vooravond van een flinke groei. Het team is klein en samen moeten wij het doen. Soms is de een de trekker en soms de ander. Flexibel, lef, aanpassingsvermogen, doorzettingsvermogen zijn termen die je passen maar bovenal ben je communicatief vaardig! Past dit bij jou? Stuur zo snel mogelijk (uiterlijk 31 oktober) je LinkedIn-profiel, motivatie en eventuele sollicitatie-video naar pieter@debroekriem.nl. Sollicitaties worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

 


 

Meer weten over onze organisatie? Meld je aan voor een van onze events of bekijk onderstaande video.
OranjeFonds maakt afgelopen jaar deze mini-docu: