fbpx

Willem van Oostvoorn

Willem van Oostvoorn is de specialist in Personal profiling vanuit zijn passie voor lichaamstaal en wil hij graag zijn kennis hierover met ons delen.

Als trainer kijkt Willem naar je door een vergrootglas. Op deze manier krijg je een handvat voor je eigen lichaamstaal je leert eigenlijk “lichaamstaal spreken”.

Willem zal deelnemers in de workshop profileren, maar ook een andere deelnemer kan door feedback je profileren. Als methode maakt Willem gebruik van een video-opname. Dit is een video van een gesprek dat je voert en je tijdens de opname in actie bent. Aan de hand van de video maakt Willem een analyse van jouw lichaamstaal. Daarbij let hij op vaste patronen, hoe beweeg je natuurlijk, en met wat voor gewoontegebaren, en krijg je een beeld van je eigen lichaamstaal.

Personal profiing levert je een persoonlijk profiel van je lichaamstaal waardoor je met een precieze spiegel jezelf ziet en begrijpt. Hierdoor krijg je een goed inzicht in je lichaamstaal en kan dit waar nodig aanpassen voor een grotere impact in specifieke situaties of je algemene uitstraling te verbeteren.