fbpx

Rob Overgaauw

Elevator Pitch Online is een eenmansbedrijf van Rob Overgaauw met een studio en trainingsruimte in Gouda. Rob is behalve filmmaker ook spreker, trainer, HR specialist en coach op gebied van profileringsvraagstukken.

We maken videoproducties en pitch video’s waarbij de menselijke factor centraal staat. De inhoud en een passende expressie worden vakkundig vastgelegd tijdens de videoshoot. De beelden worden in de nabewerking in creatieve montages samengesmeed tot een film die doet wat het moet doen: attentiewaarde genereren en interesse opwekken bij de juiste doelgroepen.

We maken die films van en voor professionals (zzp-ers) en werknemers. De boodschap die moet worden overgebracht met de video wordt in een wervend script vertaald. Bijvoorbeeld voor het vinden van een nieuwe baan met een CV-film, de aandacht vragen binnen specifieke markten, of het versterken van een merk. Het filmen op zich maken wij voor de klant tot een boeiend proces: de sfeer in onze studio is uiterst informeel en ongedwongen. Het gaat er om juist je authentieke waarden het meest effectief tot hun recht te laten komen. Onze producties zijn voor ieder budget toereikend. Onze missie is om video online voor iedereen toegankelijk te maken.