fbpx

Pieter Berkouwer

Enthousiast en gedreven persoon die graag mensen helpt om hun passie (lees werk) terug te krijgen. Ik geloof er namelijk heilig in dat dit voor iedereen mogelijk is.

Ik heb een aantal jaar een commerciële functie gehad binnen de werving & selectie, detacheringsbranche. Hierdoor heb ik een redelijk beeld gekregen van de arbeidsmarkt en het proces van solliciteren. Dit door het voorbereiden en het afnemen van sollicitatiegesprekken. Wat werkt wel en wat werkt totaal niet?

Begin 2018 heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken vanuit de detachering richting de coaching/ re-integratie wereld. Ik merkte dat het persoonlijk contact en het coachen van mensen mij meer voldoening gaf dan de commercie. Vandaar dat ik in 2017 al ben gestart met een opleiding Coaching & Psychologie.

Regelmatig werk ik nu met mensen die vast zijn gelopen in hun baan. Het geeft mij voldoening om deze mensen weer perspectief te bieden. Samen kijken waar groei te realiseren valt.

Wat kun je verwachten?
Enerzijds een praktische en commerciële inslag. Veel sollicitatietips vanuit de praktijk waar jij morgen direct mee aan de slag kan. Anderzijds een coach die je helpt met loopbaanadvies en het aanbrengen van structuur.