fbpx

Nieky van Vlerken

Zakelijk: Ondernemen is mijn passie en ik geloof er heilig in dat als je doet waarin je gelooft en gelooft in wat je doet, je doelen kan bereiken die je nooit voor mogelijk had gehouden. Ik spreek uit ervaring! Daarom ben ik eigenaar van 3 concepten c.q. ondernemingen.

Het is mijn passie om eraan bij te dragen dat mensen in hun flow kunnen werken, zodat zij goed uit de verf komen, waardoor bedrijven duurzaam succes en resultaat kunnen boeken. Dat doe ik door de inzet van de juiste persoon op de juiste plek (Recruitment). Mensen bepalen tenslotte voor een groot deel het succes van je bedrijf. En dat begint bij de voordeur, ofwel de juiste mensen binnenlaten, hoe krap de markt ook is. Daar zorg ik vanuit WinxHR voor!

‘Mensen inspireren om actief waardevolle doelen te bereiken’. Dát doe ik als inspiratiespreker en met mijn Winx2fly-inspiratietrainingen, een andere passie van mij. Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. De processen die zij doormaken en wat hun drijfveren zijn. Hun motivatie. En hoe ik ze verder kan helpen. In mijn Winx2fly-methode komen mijn jarenlange ervaring in Recruitment en HR en mijn opleiding tot NLP Master Coach, aangevuld met mijn kennis, kunde en passie samen. Daarbij ben ik eerlijk en deel ook mijn eigen verhaal om jou te inspireren.

‘Het is niet het doel wat je motiveert, maar het verlangen daarachter’

Wie is Nieky: Ik heb een missie in mijn leven. Als ik eraan denk, begin ik te stralen:-). Het is ongelooflijk om te ervaren dat je vanuit rock bottom kan transformeren naar zelfbewustheid en daadwerkelijk gelukkig en succesvol kan worden en blijven. Mijn grote droom is anderen te inspireren en verbinden met mijn verhaal en mensen een powerboost te geven dat zij wel degelijk invloed hebben op hun leven. Vandaag! Nu! Ik wil dan vooral de nadruk leggen op wat het jou oplevert om te werken aan levensgeluk en balans. En hoe je hiermee aan de slag kan gaan.