fbpx

Mirella van den Doel

Ik ben Mirella van den Doel en heb ik mijn eigen bedrijf DoelBewuster voor Training & Coaching op gebied van Persoonlijke Ontwikkeling en Team Ontwikkeling.
Want hoe komt het nu, dat je soms zo makkelijk in contact komt met anderen en je op een ander moment een gesprek voert wat zo stroef gaat? Dat zou zo maar tijdens een sollicitatiegesprek kunnen gebeuren, toch? Of misschien herken je het wel, dat je samen met een collega uit een meeting loopt en jij denkt “Nou dat was heldere taal! Aan de slag ermee!” En je collega zegt: ” Jeetje waar ging dit over? Nu weet ik nog niet waar ik aan toe ben?”. Herken je dit? En zou je meer inzicht willen krijgen in de structuur erachter?
Dat is wat ik het allerliefste doe! Inzicht geven in communicatie, die van jou, van de ander en onderling, door middel van theorie en ervaringsoefeningen, zodat je met zoveel meer vertrouwen gesprekken aangaat. En of dit nu een sollicitatie gesprek is, een netwerkgesprek of misschien zelfs wel een gesprek met je eigen partner. Verbindend communiceren is zoveel effectiever en krachtiger, dan vanuit emotie en onwetendheid!