fbpx

Marco den Hartog

Ondernemerschap is de rode draad in mijn loopbaan tot nu toe. Ik heb als ondernemer met veel plezier een aantal bedrijven in HRD-dienstverlening en Zorg opgericht. En met succes laten groeien tot Top 5 bedrijven in hun markt. Ik houd altijd het overzicht, kan makkelijk schakelen tussen strategie en operatie en gebruik daarbij het mens- ėn organisatieperspectief. Mijn specialiteit is om kandidaten met een transitievergoeding of een opleidingsbudget te helpen richting een goede start als ondernemer. Bijvoorbeeld als sprake is van outplacement, boventalligheid of een reorganisatie.

Hoe jij als ondernemer er in zit, is voor mij de essentie en het aanknopingspunt om een verandering te realiseren of een resultaat te bereiken. Ik heb het dan ook nodig om je beter te leren kennen in je stijl als ondernemer, je kwaliteiten en je valkuilen. Waarbij valkuilen in mijn visie altijd de keerzijde zijn van een sterke kwaliteit. Laten we die kwaliteiten met elkaar boven water halen, zodat we die als kern van plezier en resultaat in je ondernemerschap kunnen maken.

De vele lessen die ik heb geleerd als ondernemer zet ik graag in voor mijn cliënten en opdrachtgevers. Het geeft me veel energie als ik als ondernemerscoach mag bijdragen aan weer een nieuwe onderneming in Nederland. Ondernemers die het lef hebben om te starten, te innoveren en te investeren zijn wat mij betreft de motor van onze economie en daar draag ik graag aan bij.

Ik bereik resultaat door het inzetten van mijn ruime ervaring, waarbij ik het inbrengen van mijn eigen leermomenten bepaald niet schuw. Daarbij zet ik mijn mensenkennis en doelgerichtheid in en maak ik snel verbinding met mensen van zowel de werkvloer als de directiekamer, en alles daar tussenin.