fbpx

Esther Hasselman

Soms is het heel fijn als iemand een stukje meeloopt op je levenspad. Iemand die er voor je is, die luistert en vragen stelt. Faciliterend, accepterend en af en toe prikkelend. Zodat je niet meer in kringetjes loopt. Of als je op een kruispunt staat, heel veilig de verschillende afslagen kunt verkennen en invoelen.

Ik bied jou een veilige bedding en aanmoediging, zodat je je eigen kracht (her-)vindt, je eigen balans (weer) kunt voelen en (weer) vertrouwt op je eigen vermogen om keuzes te maken.

Natuur als spiegel

De natuur helpt een handje; zij spiegelt, troost en inspireert. Inzichten komen vaak vanzelf en emoties zijn welkom en hanteerbaar. Je komt op een dieper niveau, bij je intuïtie of je onderbewuste. Daar vind je je eigen-wijsheid.

Ik hou van vertragen. Langzaam gaan, zodat je meer tijd hebt om waar te nemen. En om niet voorbij te gaan aan het leven zoals het zich op dit moment ontvouwt. Het vogeltje horen fluiten, de zon op je huid voelen en ook die kleine spanning in je buik of in je kaken opmerken. Als je meer opmerkt, kun je beter voor jezelf zorgen. En je ontdekt wat er voor jou écht toe doet.