fbpx

Erik Broekhuijsen

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben Erik Broekhuijsen. Ondernemer, bedrijven expert & groei expert. Want soms kom je er zelf even niet uit… Je wilt groeien. En de kwaliteit behouden. Je weet dat je de volgende stap moet gaan maken maar je weet nog niet hoe. En dat werken ‘aan’ je bedrijf; hoe doe je dat dan?

In mijn fascinerende carrière, waarbij ik in een aantal verschillende branches heb mogen werken, heb ik een groot aantal bedrijven zowel groot als klein mogen helpen om te groeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik aan zoveel blijvende veranderingen heb kunnen bijdragen.

HET RESULTAAT:
✔ Je krijgt helder wat er goed gaat in je bedrijf
✔ Je snapt waarom je als ondernemer moet groeien
✔ Je weet hoe je op basis van een bewezen systeem werkt aan je bedrijf
✔ Je leert de taal van jouw potentiële klant praten

Ik help zowel startende ondernemers die nog helemaal geen bedrijfssysteem achter hun bedrijfsplan hebben, maar ook re-startups en doorgewinterde CEO ’s als boardroom sparring partner.

DeBroekriem Workshops

Voor DeBroekriem geef ik een speciale lezing over de taal van de ondernemer.  Leer de taal van de ondernemer te spreken en sta sterker tijdens een sollicitatiegesprek. Ik neem je mee op een snelle en inspirerende tocht in een interactieve workshop. Je krijgt een kijkje in de keuken van de ondernemer. Tijdens deze workshop maak je een sollicitatiestijl eigen en leer je meer over hoe een werkgever graag het gesprek aangaat met sollicitanten. Vergroot hiermee jouw kansen op succes.

Daarnaast krijg je tips over wat je wel of beter niet kunt doen, gebaseerd op mijn jarenlange expertise en kennis van het bedrijfsleven. Wat je gaat leren, leer je niet op een Nyenrode of een andere bedrijfsopleiding.

Over Erik

Erik Broekhuijsen is ondernemer en directeur van Het Dagdeel en verzorgt meerdere workshops per jaar. Samen met zijn team fungeert hij ook als “Boardroom Sparring Partner”, vandaar dat hij precies aanvoelt wat er in de wereld van een ondernemer omgaat. Wil je weten wat hij voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe hij jouw ondernemers vaardigheden kan coachen? Of wil je Erik uitnodigen om een workshop te verzorgen? Neem dan gerust contact op.