fbpx

Elleke Boot

OVER ELLEKE
Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard. Daarbij sta ik graag in verbinding met mensen en ben ik reuze benieuwd naar wie jij bent en wat er waardevol is voor jou! Ik kan me zo voorstellen dat jij ook meer over mij wilt weten en daarvoor ben je op de juiste pagina.

Eigen patronen doorbreken
In 2013 besloot ik om mijn eetpatroon om te gooien. Ik stopte met het eten van suiker, zoetstoffen en alles wat snel in suiker om wordt gezet. Het was een zoektocht, die veel van mij vroeg. Het nam tijd in beslag, maar leverde me energie en voldoening op. Met vallen en opstaan werd het een nieuwe leefstijl.

Bewust leven
Ik ben iemand die bewust leeft en zodoende kom ik steeds dichter bij mezelf: wie ik ben, waar ik voor sta, waar ik goed in ben, wat ik lastig vind en wat ik het liefst doe in mijn leven. Als ik iets wil veranderen in mijn leven, dan ga ik deze uitdaging aan. Niet altijd gemakkelijk en zeer waardevol.

Ervaring
Ik heb van jongs af aan met mensen willen werken, heb dat altijd gedaan en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten. Dit doe ik door aan te sluiten bij wat zij nodig hebben en contact te leggen vanuit de eigenheid van de ander en mezelf. In eerste instantie paste ik dit toe als maatschappelijk werker, later rolde ik in het onderwijs en deed ik dit in contact met studenten als docent Omgangskunde in het MBO-onderwijs. Daarnaast ontwikkelde ik mij tot trainer. Hiermee werk ik met groepen aan persoonlijke ontwikkeling en heeft de inhoud een maatschappelijk thema. Nog steeds ben ik actief als trainer, zowel met jongeren als in het bedrijfsleven.

De coaching
De combinatie van mijn manier van leven en mijn werkervaring inspireerde mij voor de ontwikkeling van coaching en trainingen in het veranderen van een gewoonte. Ik besloot in 2016 om het roer om te gooien en mij volledig te richten op wat ik het liefst doe: de ander dichter bij zichzelf te laten komen door zijn/haar kracht in te zetten en te laten slagen in wat diegene wil bereiken.

Visie
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen andere wensen, behoeften en verlangens heeft. In mijn coaching ga ik met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om te bereiken wat jij wilt. Daarbij werk ik doelgericht en ligt de focus op wat er voor jou werkt.

Vanuit mijn visie over leren van en met elkaar is de training ontstaan. Samen groeien, stoeien en boeien. Hierbij is de (h)erkenning van anderen een groot goed. Ook in de training zorg ik ervoor dat er alle ruimte is voor jou als individu.