fbpx
Helpt u mee? Sponsor Stichting DeBroekriem!

Sponsor

DeBroekriem is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De events worden mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en dankzij de steun van onze partners. Daarnaast dragen veel bedrijven en professionals bij aan het succes van DeBroekriem door het beschikbaar stellen van locaties of het delen van kennis als gastspreker. Dankzij de vrijwillige inzet van tientallen loopbaantrainers en carrièrecoaches organiseert DeBroekriem maandelijks tientallen sollicitatietrainingen. Onze eventmanagers nodigen deze trainers uit om hun expertise te delen.

DeBroekriem wilt haar maatschappelijk impact vergroten door nog meer bijeenkomsten te organiseren. Helpt u mee?

 


Adopteer een…

Met de campagne ‘Adopteer een…’ biedt DeBroekriem organisaties de mogelijkheid om maatschappelijk partner van onze stichting te worden. Rabobank, LinkedIn-Benelux en StartFoundation ondersteunen ons al. Door het steunen van onze stichting toon je de maatschappelijke betrokkenheid van je organisatie. Met een donatie kunnen wij de impact van DeBroekriem vergroten en nog meer werklozen een duwtje in de rug geven.

 

  • Adopteer een workshop (IMPACT: 100 WERKZOEKENDEN)

Met het pakket “adopteer een workshop”, kan DeBroekriem met € 1.200,- (€ 100,- per maand) vier workshops organiseren. Tijdens deze workshop helpen we tot wel 100 werkzoekenden! Ze leren nieuwe vaardigheden en vergroten hun netwerk.

  • Adopteer een vrijwilliger (IMPACT: 200 WERKZOEKENDEN)

Met het adopteren van een vrijwilliger maak je het mogelijk om een werkloze te trainen tot eventmanager en acht events te organiseren. Met een donatie van € 2.700,- (€ 225,- per maand) Kunnen wij hiermee 200 werkzoekenden helpen!

  • Adopteer een stad (IMPACT: 600 WERKZOEKENDEN) 

Met het adopteren van een stad, kunnen we een community bouwen. Met een donatie van € 8.400,- (€ 700,- per maand) wordt het mogelijk om drie vrijwilligers te trainen die samen 24 events organiseren. Daarnaast wordt het mogelijk om ook online werkzoekenden trainingen aan te bieden. En zo kan DeBroekriem 600 werkzoekenden helpen


DONEER EN GEEF DAARMEE PERSPECTIEF AAN HONDERDEN MENSEN

 

Steun van het bedrijfsleven is voor ons als non-profit stichting onmisbaar. Met een maandelijkse donatie van € 100,-, € 225,- of € 700,- kunnen wij tot wel 600 werkzoekenden helpen.

Werkzoekenden moeten vaak noodgedwongen ‘de broekriem aanhalen’ en kunnen daarom gratis deelnemen aan de bijeenkomsten, wel vragen we hun om een vrijwillige donatie zodra ze succesvol uitstromen naar werk. Maatschappelijke investeringen uit het bedrijfsleven vormen dus de basis voor de verwezenlijking van de missie van DeBroekriem. Als tegenprestatie kunnen wij bedrijfslogo’s opnemen op de website van DeBroekriem zodat iedereen ziet dat uw organisatie het werk van de stichting een warm hart toedraagt. Ook leveren we graag een bijdrage aan de maatschappelijke paragraaf van het jaarverslag en werken we graag mee aan een gezamenlijk publicatie over de betrokkenheid bij onze missie!

Meer informatie?  Neem contact op met Pieter Vermeer via pieter@debroekriem.nl