fbpx
DeBroekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. Dit doen ze via een activiteitenplatform dat ontmoetingen tussen collega baanzoekers faciliteert. Ze delen elkaars kennis, netwerk en enthousiasme om zo dichterbij hun (nieuwe) baan te komen. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van in-between-job’ers.

Sollicitatietour

De sollicitatietour trekt door het land! Middels deze tour willen we zoveel mogelijk werkzoekenden helpen om dichterbij hun (nieuwe) baan te komen. Deze sollicitatietour is georganiseerd in samenwerking met de Tweede Kamer. Na de landelijke aftrap eind vorig jaar in Rotterdam, waar het startsein is afgegeven door staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark, gaan we verder het land in!

 

 

 

De sollicitatietour gaat in 2019 verder het land in!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? En kan jij tips gebruiken voor je LinkedIn profiel of wil jij goed voorbereidt het volgende sollicitatiegesprek in? Kom dan naar de sollicitatietour!

Tijdens de plenaire opening zal Annemieke Methorst meer vertellen over het ontstaan en de meerwaarde van DeBroekriem. Daarna gaan we in deelsessies uiteen, je kan hierbij kiezen oa uit de volgende workshops:

– LinkedIn en jouw hard skills
– In 9 stappen naar werk dat écht bij je past

De volgende data staan gepland:

De sollicitatietour gaat verder het land in richting Ede en Hoorn. Houd deze pagina in de gaten!

Aanmelden gaat via de website van DeBroekriem