fbpx

Aanmelden

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan voor dit event:

Om deel te nemen aan DeBroekriem worden er geen inschrijf- of lidmaatschapskosten gevraagd, aangezien jij ook ‘de broekriem moet aanhalen’. In plaats daarvan betaal je uitschrijfgeld op het moment dat je een baan hebt gevonden. Je bepaalt zelf de hoogte van je vrijwillige donatie. Natuurlijk kun je gewoon één keer komen kennismaken tijdens een event.

DeBroekriem is een stichting en werkt zonder winstoogmerk.

Elke starter of in-between-jobber mag zich aansluiten bij de community, of je nou in een klein dorp in het noorden van het land woont of midden in de Randstad. Deelnemers hebben voor minder dan 16 uur per week werk en zijn wel direct beschikbaar voor een baan van minstens 24 uur per week. Gaat een deelnemer voor een periode van 2 maanden of langer werken voor 24 uur of meer per week, dan dient de deelnemer zich uit te schrijven bij DeBroekriem. Zelfstandig professionals, recruiters en andere professionals zijn alleen aanwezig in de rol van gastspreker.

 

DeBroekriem is dé community voor en door in-between-jobbers. Online en offline inspirerende meet-ups met jouw collega baanzoekers. Online op social media waaronder een besloten groep op LinkedIn en offline tijdens inspirerende meet-ups, workshops en sollicitatiebuddy’s. Elke starter of in-between-jobber mag zich aansluiten bij de community, of je nou in een klein dorp in het noorden van het land woont of midden in de Randstad. Op de agenda van DeBroekriem kan je zien of er binnenkort een meet-up bij jou in de buurt is.

Algemene voorwaarden & Privacy-verklaring

Kijk voor de actuele en complete versie van de Algemene Voorwaarden op: http://www.debroekriem.nl/algemene-voorwaarden/.