fbpx
Meer "Perspectief op werk"?
DeBroekriem heeft partnerships met tientallen gemeenten en sociale diensten.

Partnerships

Stichting DeBroekriem is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Dankzij een groot netwerk van betrokken partners organiseren we jaarlijks honderden netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden, dit gebeurd onder andere bij bibliotheken.

Meer perspectief op werk

DeBroekriem heeft de ambitie om in alle 35 arbeidsmarktregio’s een lokale community te lanceren. Wil je werkzoekenden inspireren en activeren? Wil je werkzoekenden klaarstomen voor de arbeidsmarkt en zorgen dat werkgevers geschikte kandidaten vinden?

We bespreken graag de mogelijkheden voor een partnership zodat we een lokale community opbouwen waarbij werkzoekenden profiteren van elkaars ervaringen, elkaars talenten en elkaars netwerk. Zie ook de video onderaan deze pagina.

Jaarlijks organiseren we samen met honderden werkgevers de Nationale Werkbezoekdag: www.werkbezoekdag.nl. Tijdens deze dag openen werkgevers hun deuren zodat nieuwsgierige werkzoekenden – op afspraak – langs kunnen komen voor een vrijblijvend netwerkgesprek. Hierdoor ontstaan er vaak verrassende matches! Ook interessant voor uw regio? In samenwerking met WerkgeversServicepunten willen we zoveel mogelijk werkgevers in de regio’s enthousiasmeren om zich aan te melden via de website.

 

 

DeBroekriem is samen met 20 maatschappelijke organisaties geselecteerd voor het prestigieuze OranjeFonds-Groeiprogramma omdat ze ons steunen in onze ambities om in heel Nederland partnerships te lanceren.