fbpx

Ton Sterk

Ton Sterk is samen met Rob Overgaauw eigenaar van Profile@work. Samen geven zij meerdere workshops per jaar voor DeBroekriem. Ton is NLP trainer en breincoach en Rob heeft zijn sporen verdiend in het HR vak en de laatste 6 jaar in het maken van videopitches. Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe zich moeten presenteren voor de camera. Vooraf wordt geleerd hoe je een pitch in elkaar zet aan de hand van een 5 stappenplan. Daarna komt iedereen aan de beurt om deze voor een lopende camera af te steken. De beloning voor deze inspanning is dat iedereen een gemonteerde pitchfilm ontvangt die gebruikt kan worden op het LinkedIn profiel.

In de media valt te lezen dat steeds meer bedrijven overgaan tot het opvragen van een CV films van hun kandidaten. In die zin is Profile@work buitengewoon actueel. Daarnaast blijkt een pitch training op video een uitstekend leermiddel dat mensen in staat stelt zichzelf effectief te presenteren. Behalve dat technische vaardigheden toenemen levert dit proces vaak ook een booster op voor het zelfvertrouwen. De trainingsmethode is pittig, omdat in korte tijd een hoog doel wordt nagestreefd.

Deze training is daarom vooral aan te raden voor (bewuste) sollicitanten die meer werk willen maken van hun sollicitatie. De waardering voor deze workshop blijkt na de evaluaties van deelnemers altijd bijzonder hoog.