fbpx

Judith Webber

Puurheid
Ik ben al m’n hele leven gefascineerd door puurheid (100% in lijn brengen van binnenkant & buitenkant), omdat het mijn grootste levensles was om te mogen zijn wie ik ben. Helemaal te ontspannen en vertrouwen op mezelf. M’n eigenwaarde voelen. Me durven openen voor alles wat zich aandient in m’n leven. Geen rem meer voelen. Me vrij voelen. Mezelf écht laten zien in m’n raakbaarheid én m’n kracht. Ik heb er een aardige ont-dekkings-reis voor gemaakt en ik blijf onderweg, want gelukkig ben ik nooit uitgeleerd. Ik neem je graag mee op mijn reis, wie weet steek ik je aan 😉

Maskers af
In de 12 jaar die ik – voor ik PureHuman startte – als interim Human Resource adviseur bij 12 bedrijven als ABN Amro, PricewaterhouseCoopers en Ernst & Young werkte, liep ik vaak met een masker op, zoals velen, ik deed onbewust van alles om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik voelde wel dat er iets niet klopte, maar durfde er niet naar te luisteren, laat staan me te uiten. Ik zei en vroeg daardoor allerlei dingen niet. En wist ook niet echt wat ik wilde, ik deed maar wat. Ik ben de afgelopen 7 jaar m’n masker steeds meer af gaan doen, stapje voor stapje, vandaar de titel van m’n eerste boek “Laat jezelf zien”, dit was vooral een oproep aan mezelf. Ik werd als ondernemer enorm met mezelf geconfronteerd met als gevolg dat ik steeds beter ben gaan ontdekken wie ik ben, wat ik belangrijk en wel en niet fijn vind en nu geef ik daar gemakkelijk uiting aan. Ik laat mezelf zien… En nog belangrijker: ik zie mezelf!

Durven kiezen
Gaandeweg kwam ik tot de ontdekking dat – hoe meer pure keuzes ik durfde te maken, zowel op werkvlak als in m’n privé-relaties – hoe meer ik op m’n eigen waarneming durfde te vertrouwen, hoe meer m’n (zelf)vertrouwen groeide. Daarbij ontdekte ik ook nog dat mensen steeds meer vertrouwen in mij kregen. Want vertrouwen begint natuurlijk bij jezelf. Alle verandering begint bij jezelf. Al mijn levenslessen tot op heden heb ik verwerkt in m’n boeken ‘Laat jezelf zien‘, ‘Kies en ze kiezen jou‘ en ‘100% PUUR JIJ‘. En momenteel ben ik bezig met m’n vierde boek over m’n gedachtegoed ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’. Ik ben elke dag helemaal mezelf en dat voelt fantastisch! En naast dat het lekker voelt, heb ik er succes mee: ik word exact gekozen om wie ik ben en wat ik voor waarde te bieden heb! Een aanrader dus…

JA zeggen
Volledig JA zeggen tegen elkaar, zowel in samenwerken als samenleven kan pas helemaal als je ook volledig JA zegt tegen jezelf, is mijn stellige overtuiging. JA tegen al je (eigenaardige) eigenschappen, tegen wie je écht bent en waar je voor staat. Daar verbinden anderen zich graag aan, ja ook aan die eigenaardigheden. Daar werken ze graag mee samen. Daarvoor is maar één ding nodig: openen. Want openheid is het fundament van iedere vloeiende én duurzame relatie, zowel zakelijk als privé! Openheid is de olie tussen de radartjes, openheid zorgt ervoor dat de motor lekker loopt! Zowel privé als zakelijk! Ik help jou & je bedrijf graag kiezen, vertrouwen, verbinden en openen als spreker, organisatie-vernieuwer danwel leiderschapscoach/trainer! Of je huurt me in voor exclusieve aandacht!

Mijn wens: vrijheid vinden door jezelf te zijn
Het is werkelijk mijn diepste wens dat iedereen helemaal puur zichzelf is, dat we onze talenten leven, dat we onze imperfecties omarmen en ons niet laten beperken door wie of wat dan ook in wat we graag willen doen of uiten. Dat is voor mij werkelijke vrijheid. En dat gun ik iedereen!