fbpx

Organiseer een meet-up voor de Nationale Werkbezoekdag! #DIY

8 november 2018

Do-it-yourself: Organiseer een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Op 21 november organiseert DeBroekriem met honderden organisaties de Nationale Werkbezoekdag 2018. Die dag openen werkgevers de deuren zodat werkzoekenden – op afspraak – langs kunnen komen voor een werkbezoek. Tijdens dit werkbezoek krijgen werkzoekenden een kijkje in de keuken en gaan ze in gesprek om inzicht te krijgen in desbetreffende beroep en branche. We hebben hier een speciale website voor gelanceerd: www.werkbezoekdag.nl.

 

Ben jij werkzoekend en wil jij het maximale uit de Nationale Werkbezoekdag 2018 halen?

Loopbaancoaches, HR-professionals en recruiters organiseren diverse (online) trainingen zodat jij je goed kan voorbereiden op de Nationale Werkbezoekdag. Al deze (online) trainingen zijn gratis te volgen en helpen jou om van de Nationale Werkbezoekdag een succes te maken. Er zijn bijvoorbeeld webinars waarin je leert hoe jij een werkgever kunt benaderen voor een Werkbezoek en hoe je viavia een netwerkgesprek regelt. Hier een overzicht van de trainingen: https://werkbezoekdag.nl/events/.

 

Organiseer zelf een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Vind jij het leuk om tussen 10 en 20 november zelf een netwerkbijeenkomst te organiseren waarbij een aantal werkzoekenden samenkomen om zich voor te bereiden op de Nationale Werkbezoekdag? Laat dan hieronder je gegevens achter en je ontvangt vanuit DeBroekriem een draaiboek met werkvormen zodat jij invulling kunt geven de netwerkbijeenkomst. We zullen vervolgens deze bijeenkomst publiceren op de website.