fbpx
Versterk onze online community en vergroot tegelijkertijd je netwerk

Moderator

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. De LinkedIn-groep van DeBroekriem vormt de online ontmoetingsplaats waar collega baanzoekers ervaringen en tips kunnen delen, of vragen kunnen stellen op het gebied van een baan vinden. Het beheren van het online platform willen we dan ook samen met jullie vormgeven. Het team van moderators bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers uit de regio Utrecht.

Wij zoeken een nieuwe moderator die het leuk vindt om actief te participeren op de LinkedIn-groep van DeBroekriem.

Werkzaamheden:
– beoordelen of leden die verzoeken om lid te worden van de groep voldoen aan de doelgroep van DeBroekriem (actief werkzoekend, zie huisregels).
– het stimuleren van de bijdrage van deelnemers in de discussie door actief mee te praten en bijvoorbeeld vragen te stellen om de discussie een stap verder te brengen. Ook kun je bijvoorbeeld linken aan een topic dat reeds bestaat.
– toetsen of de geplaatste discussies voldoen aan de huisregels. Je kunt als moderator de discussie bijsturen, sluiten of verwijderen indien van toepassing.
– ambassadeur van de LinkedIn-groep, actieve promotie van de groep sociale media (oa door rol toe te voegen aan eigen LinkedIn-profiel).

De moderators dragen er aan bij dat collega-baanzoekers zich welkom voelen bij DeBroekriem en uitgedaagd worden om nieuwe discussies te starten. Bijvoorbeeld door het stellen van een vraag of door hun persoonlijke ervaringen te delen.

Jij:

– bent actief baanzoekend en lid van de LinkedIn-groep van DeBroekriem?

– hebt een warme persoonlijkheid en wilt mensen zich graag thuis laten voelen?

– kunt goed zelfstandig werken en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?

– vindt het waardevol om in contact te komen met nieuwe mensen en zo je netwerk uit te breiden?

– vindt het leuk om bij de maandelijkse teamdag van DeBroekriem aanwezig te zijn?

Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Interesse? Profileer jezelf en help mee, je kunt je aanmelden per mail, zie contactpagina

Vragen? Heb je vragen over de rol als moderator? Stel deze dan aan de huidige moderators via de besloten LinkedIn-groep van DeBroekriem