fbpx

Marieke is graag spin in het web

DeGelderlander 16 april 2014

Als eventmanager in Doetinchem heeft Marieke diverse events georganiseerd. Ze heeft hierbij niet alleen tientallen nieuwe mensen leren kennen, maar ook hard gewerkt aan haar eigen profilering. Middels een mooi profiel in dagblad DeGelderlander presenteert ze zichzelf.

Biedt zich aan: Marieke is graag spin in het web

DOETINCHEM – Marieke de Hartog (36) is geboren en getogen Doetinchemse. Haar partner ook. Omdat ze onzeker waren over hun banen keerden ze met hun kinderen uit IJsselstein terug naar deze regio. Ze rondde de hbo-opleiding toeristisch en recreatief onderwijs in Breda af, maar vond daar geen werk in.

De reden laat zich volgens Marieke snel samenvatten. “De reiswereld stortte na de aanslag op de Twin Towers in.”

Zakelijk

Ze koos daarom voor werk in de zakelijke dienstverlening. Sinds haar verhuizing naar Doetinchem eind 2013 zoekt ze een baan. Liefst een waarin ze haar eigen verantwoordelijkheid kan nemen: “Dingen regelen, uitpluizen, contact hebben met mensen, afwisseling. Het liefst zou ik een spin-in-het-web functie hebben.”

Netwerken

Organiseren is haar wel toevertrouwd: dat deed ze inmiddels ook vrijwillig voor de Broekriem, een club die activiteiten en netwerkontmoetingen organiseert voor werkzoekenden.

Bron: DeGelderlander