fbpx

Kim is klaar voor die nieuwe baan!

Petra van der Vlugt, 6 november 2019

Vacature Eventmanager (m/v): Ontwikkel jezelf & vergroot je kans op een baan met tijdelijk vrijwilligerswerk (8 uur p/wk)


‘Yes, eindelijk’ was de reactie van Kim toen zei verkozen werd tot eventmanager van de maand. Wel verdiend ook, want Kim doet er alles aan om zichtbaar te zijn. Ze netwerkt genoeg, is actief op LinkedIn en organiseert als een kei toffe workshops in Oss. Een ding ontbreekt alleen nog, dat is die baan! Maar wat voor baan zoekt zij en wie is deze dame? In gesprek met Kim.

Kim is een enthousiaste dame die energie uitstraalt. Ze houd van organiseren en plannen, dus gek is het niet dat zij zich een aantal maanden geleden aanmeldde als eventmanager in Oss. Kim: “Ik heb mijzelf niet alleen aangemeld omdat ik altijd al een bezige bij ben geweest, maar ook om op een andere manier met solliciteren bezig te zijn. De rol van eventmanager leek mij een leuke bezigheid naast het solliciteren. Daarnaast vond ik het een mooie manier om mijn netwerk te vergroten en meer zichtbaar te worden op social media.”

Netwerk flink gegroeid

Dat zichtbaar zijn is haar dus goed gelukt, maar dat niet alleen. Kim: “Ik krijg vanuit allerlei hoeken te horen dat ze mij voorbij zien komen op de verschillende social media kanalen. Mijn netwerk is ook met een derde gegroeid doordat ik nu verbonden ben met mensen uit andere branches waar ik interesse in heb.”

Actieve dame

Dat maakt mij nieuwsgierig. Want Kim heeft zo’n twintig jaar in de modebranche gewerkt als accountmanager. Hier was ze een echte spin-in-het-web en heeft ze met uiteenlopende mensen van allerlei niveaus samengewerkt. Naast deze full time baan heeft ze in haar vrije tijd succesvol een yogaschool opgezet, voor kinderen en volwassenen. Een actieve dame die Kim!

Bijdrage leveren aan de maatschappij

Maar welke kant wil ze nu op? Kim: “Een functienaam kan ik er nu nog niet precies aan geven, maar wie weet heeft de lezer een tip of de juiste baan voor mij? Ik zou het liefst werken binnen een non-profit bedrijf, waar ik veel contacten kan leggen en kan netwerken. Verder zou ik graag een bijdrage willen leveren in deze maatschappij. Dus een functie waarin ik klantgericht kan werken, kan plannen en organiseren en anderen kan begeleiden.”

Krachtig en stabiel

Dat is duidelijk. En waarom moet een werkgever jou aannemen, wat maakt Kim bijzonder? Kim: “Je kunt mij het best vergelijken met een boom. Een krachtig en stabiel persoon. De takken staan voor sociaal, zelfvertrouwen, betrouwbaar, groei in blijven ontwikkelen van mijzelf, gestructureerd en communicatief sterk. Ik ben een echte relatiebeheerder, goede luisteraar en ik vind het belangrijk om echt de verbinding aan te gaan met mensen.”

Klaar voor die baan

Een heldere boodschap, deze dame weet wie ze is en waar ze voor staat. Nu nog die baan! Want natuurlijk is Kim blij en trots dat zij nu ‘eventmanager van de maand’ is, maar het liefst zegt zij natuurlijk volmondig ‘JA’ tegen die leuke baan.

Dus heb jij een tip of de baan voor Kim? Laat het haar weten!

Meer over Kim Lohstroh