fbpx

Vragen die regelmatig worden gesteld

Ik kan niet meer inloggen / Kunnen jullie mijn account heractiveren?

Ga naar https://www.debroekriem.nl/heractiveer/ en vul daar je mailadres is. Je account is dan weer geactiveerd en kun je weer inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Ik wil graag eventmanager worden. Waar moet ik zijn?

Wat goed dat je actief aan het netwerken bent en dat je interesse hebt om eventmanager te worden. Ga naar www.debroekriem.nl/eventmanager en vul het webformulier in. Collega Annemieke Methorst neemt vervolgens contact met je op.

Ik wil graag mijn kennis delen als gastspreker bij een DeBroekriem event. Hoe kan dit?

Gaaf dat je je kennis wilt delen met werkzoekend Nederland! Ga naar www.debroekriem.nl/gastsprekers en vul het webformulier in. Eventmanagers weten dan dat jij beschikbaar bent als gastspreker!

Ik kan niet komen naar een event, hoe meld ik me af?

Ingeschreven voor een event van DeBroekriem? We rekenen op je komst! Als je verhinderd bent, meld je dan af door op de afmeldlink te klikken die staat in je bevestigingsmail. Jouw plaats komt dan automatisch vrij voor iemand anders.

Het event is vol, kan ik op een wachtlijst?

Super dat je graag naar onze events wilt komen. We werken niet met een wachtlijst. Als een deelnemer zich afmeldt voor een event, dan komt deze plaats automatisch deze beschikbaar voor een nieuwe deelnemer. Houd de website dus in de gaten!

Ik heb een baan gevonden, wat nu?

Gefeliciteerd met je baan! Zodra jij een baan hebt gevonden, rekenen we erop dat jij jezelf uitschrijft bij DeBroekriem. Deelname aan events van stichting DeBroekriem is niet gratis. Zodra jij een baan hebt gevonden, betaal je uitschrijfgeld en schrijf je jezelf uit via https://www.debroekriem.nl/uitschrijven/