Ben jij op zoek naar werk en is dé vacature nog niet langsgekomen?

Vergroot in korte tijd je netwerk en vind sneller jouw baan! Versterk ons team en kom jouw evenement organiseren!

Eventmanager

Als eventmanager bij DeBroekriem organiseer jij events in één van de steden waar DeBroekriem actief is. Om je hierbij te helpen heeft DeBroekriem een trainingsprogramma opgesteld, waardoor je snel aan de slag kan gaan met het organiseren van jouw event. Je gaat zelfstandig en actief events voor DeBroekriem organiseren. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en ben jij de verbindende factor tussen collega-baanzoekers.

Jouw talenten?

  • Jij kan anderen goed motiveren
  • Je bent een aanpakker en omdenken is jou op het lijf geschreven
  • Je bent sociaal en maakt makkelijk contact
  • Je bent verantwoordelijk en kan goed organiseren
  • Je kan presenteren of je wilt je hierin doorontwikkelen

What’s in it for you?

  • Deelname aan exclusieve masterclasses;
  • Een heel groot netwerk, waarin jij jezelf kan profileren;
  • Ongelooflijk enthousiaste en gedreven collega-baanzoekers;
  • Samen met professionele trainers events organiseren;
  • De mogelijkheid om iets voor mensen te betekenen.


Vrijwilligerswerk om je baankansen te vergroten

Eventmanager zijn bij DeBroekriem is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Gemiddeld besteed je 8 uur per week aan DeBroekriem, deze uren kan je uitspreiden over de week. We verwachten daarbij dat je assertief bent en de ontdekkingstocht met enthousiasme aanpakt! Daarnaast gaan wij ervan uit dat je naast het organiseren van events actief solliciteert en dus snel uitstroomt naar een baan. Solliciteren gaat bij ons altijd voor, het kan dus zijn dat je snel weer afscheid neemt omdat je een baan hebt gevonden!


Word eventmanager bij DeBroekriem

Bij DeBroekriem houden wij van een pro-actieve houding en bieden jou dus ook de mogelijkheid om écht in actie te komen. Dus ben jij een starter of in-between-job’er en ben jij op zoek naar een plekje op de arbeidsmarkt?  Ben jij druk aan het solliciteren, maar heb je tijd over om inspirerende bijeenkomsten te organiseren? En zie jij jezelf als een enthousiaste en actieve baanzoeker? Kan jij organiseren, presenteren, een visie uitdragen en krijg je energie om mede-baanzoekers te helpen bij hun zoektocht naar een baan? Meld je dan aan als eventmanager bij DeBroekriem! Na een telefonische intake word je toegevoegd in ons online introductie omgeving. Hier vind je veel informatie terug en kan je de afweging maken of het echt iets voor jou is. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

 

Stap 1
Vul hieronder het interesse-formulier in;

Stap 2
Telefonisch kennismakingsgesprek;

Stap 3
Je krijgt toegang tot onze online kennismakingsomgeving;

Stap 4
Telefonisch intakegesprek;

Stap 5
Kennismakingsbijeenkomst op woensdag 22 augustus.

 


 

Interesse? Vul dan onderstaande webformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen. We stellen een aantal vragen die ons inzicht geven in jouw profiel. Indien je de ingestuurde gegevens wilt aanpassen of verwijderen, dan kan je contact met ons opnemen.  Bekijk voordat je het formulier invult ook de Algemene Voorwaarden & Privacy-Verklaring van Stichting DeBroekriem.

A webform by Podio – click here to get yours