fbpx
Workshop

ZZP Ambitie: Doen?!

woensdag
29 juni
2016
10:00 - 12:00
Casa 400
Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam

In meet ups zijn er altijd mensen met het ‘zzp-bloed’ in zijn of haar DNA. Terugkerende vragen zijn altijd: Ik heb een geweldig idee, ik weet ongeveer wat ik wil, maar: hoe pak ik dat nou aan? Waar moet ik rekening mee houden? Past mijn plan wel in mijn persoonlijke situatie? Wat moet ik op de rit zetten? Wie kan me helpen? Zijn er andere mogelijkheden? Durf ik het wel? Wat is mijn plan? Ben ik wel ondernemer?

Jules Frenay (57)  is ervaringsdeskundige zzp’er die zich vanuit zijn vak als loopbaanadviseur en –trainer heeft gespecialiseerd in de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt. Hij was afwisselend in loondienst en is sinds 2014 weer als zzp’er werkzaam.
Jules deelt graag zijn persoonlijke ervaringen over zijn weg van WW naar zzp, met alle plussen en minnen die daarbij horen. Hij gaat graag het gesprek aan met jullie en is nieuwsgierig wat jullie bezig houdt. Er wordt geen tijd besteed aan allerlei regelingen die je ook bij KvK, UWV en andere loketten kunt krijgen.

We hebben een mooie, interactieve workshop in elkaar gezet. Geef je zelf de kans om jouw idee te laten groeien, tips uit te wisselen met Jules en andere deelnemers. Zodat je jouw mooie initiatief wat duidelijker in beeld krijgt. En je meer informatie hebt om de knoop door te hakken: kies ik voor zzp-bestaan of niet? Tip: bedenk vooraf een paar concrete vragen die je wil stellen.

Jules Frenay Career Coaching & Consultancy
Spreker