fbpx

Deze zomer zenden wij om de twee weken een webinar uit!  Een half jaar geleden heeft Annemieke Methorst van DeBroekriem spreker Tessa Faber uitgenodigd. Tessa neemt je in dit webinar mee op een expeditie hoe jij op de arbeidsmarkt jezelf kunt zijn en welke keuzes daarbij horen: personal branding van binnen naar buiten. Dit webinar is interactief, en zal je dan ook uitdagen om actief mee te doen.

Webinar
Tessa Faber: DE expresssieve loopbaancoach en trainer op sneakers voor sensitieve “smartasses”, slimme stuiterballen en creatieve multitalenten helpt mensen met niet-standaard loopbanen.  Haar motto is dan ook: “Ontdek wie je bent en wees het dan expres”. Tijdens dit webinar gaan we het hebben over hoe jij storytelling kan inzetten bij het solliciteren. Staan we stil bij hoe vertel je een goed verhaal, en hoe gebruik je dit tijdens het sollicitatiegesprek? Hierbij gebruikt Tessa oa haar achtergrond als improvisatie acteur. Uiteraard heeft Tessa ook veel cv en LinkedIn tips voor je!

Tessa Faber
Tessa Faber richtte in 2005 loopbaanadviesbureau Making Sense op om de arbeidsmarkt leuker, kleurrijker en eerlijker te maken en te vullen met gemotiveerde, gedreven, authentieke mensen met een verhaal. Ook zij heeft verschillende loopbaanwendingen meegemaakt, ontslag, tegenslag, reorganisaties en outplacement zijn op haar pad gekomen.  Zo vond zij verschillende puzzelstukjes in haar verhaal. En realiseerde ze dat ze bij sollicitaties en in haar cv ook niet altijd de echte Tessa durfde te laten zien.

Praktisch informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 09.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

Live Q&A
Ondanks dat dit webinar on demand wordt uitgezonden, heb je wel de gelegenheid om live vragen te stellen via de chat aan Danny.

Event manager
Making Sense
Spreker
HR professional
Spreker