fbpx

Deze zomer zenden wij om de twee weken een webinar uit!  In januari 2018 heeft Annemieke Methorst van DeBroekriem spreekster Jeannine La Rose uitgenodigd. Dit webinar is interactief, en zal je uitdagen om actief mee te doen. Na dit webinar weet jij in je volgende sollicitatiegesprek een zelfverzekerde en goede indruk te maken, je krijgt praktische tips welke je gelijk kan gebruiken.

Webinar
Wil jij ZELFVERZEKERD overkomen?
Wil jij een GOEDE EERSTE indruk maken?
Wil jij jouw GUNFACTOR verhogen?

Naast het werk als uitvoerend artiest heeft Jeannine een passie voor lesgeven en coachen. Jeannine la Rose is in staat mensen van alle leeftijden en achtergronden te leren beter met hun stem om te gaan. Het unieke aan dit webinar is dat Jeannine vanuit haar muziek en theater achtergrond een nieuwe kijk biedt op jouw stemgebruik. “Laat de mensen aan jouw lippen hangen”. Zij geeft als geen ander in korte tijd een ’boost’ aan zelfvertrouwen en positieve energie door praktische tips die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

  • Stemgebruik
  • Houding en Uitstraling
  • Omgaan  met Spanning

Jeannine La Rose
Jeannine La Rose, professioneel zangpedagoog, presentatie coach, artiest en EVTS master (Estill Voice Training System) afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam. Zij heeft al meer dan 18 jaarervaring in de muziek, theater en zangpedagogiek en is bekend van grote musicals zoals: Hair (Jaques Senf), Mary Poppins (Joop v/d Ende) Daddy Cool (Albert Verlinde) en als zangeres in verschillende top formaties. Daarnaast heeft zij internationale ervaring, en geeft zij workshops in onder andere Azië, Latijns Amerika, Suriname en op de Antillen.

Praktisch informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 9.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

Live Q&A
Ondanks dat dit webinar on demand wordt uitgezonden, heb je wel de gelegenheid om live vragen te stellen via de chat aan Danny.

Event manager