fbpx
Workshop

Zet de stap naar werkgeluk

donderdag
22 augustus
2019
10:00 - 12:30
Werkplein Amstelveen & Aalsmeer | Raadhuis Amstelveen
Laan Nieuwer-Amstel 1
1182 JR Amstelveen

Je hebt besloten dat het roer om moet.  Hoe pak je dit aan? Of je hebt er al een aantal sollicitaties opzitten, maar je loopt telkens vast. Hoe ga je daar verandering inbrengen?

In de workshop “Zet de stap naar werkgeluk” gaan wij ontdekken hoe jouw werkgeluk eruitziet en hoe jij mooie concrete stappen kunt gaan zetten.

In deze interactieve workshop gaan wij aan de slag om jou werkgeluk te vergroten. Je leert uit de waan van de dag te stappen en zelf de regie in handen te nemen. Doordat je rust in je hoofd krijgt weet je wat je wilt en kun je dingen die niet meer passen loslaten.

Het resultaat van de workshop zal een praktisch actieplan zijn om daadwerkelijk gericht stappen te gaan zetten.

Je kunt stappen gaan zetten naar:

– Aan tafel te komen bij het bedrijf waar je graag wilt werken
– Werken in de baan waar jij werkgeluk gaat vinden
– Meer rust en vrijheid ervaren.

De Trainer

Mirjam Beek is loopbaancoach.  Vanuit haar achtergrond uit de financiële wereld waar zij bij ING Nederland leidinggaf aan een MKB-team vond zij haar draai in het coachen en begeleiden van mensen. Mirjam coacht en begeleidt mensen die verandering willen in hun leven en loopbaan. Die bewust willen kiezen voor hun werkgeluk en hierin hun eigen pad willen volgen.

Mirjam heeft 8 jaar ervaring als coachend leidinggevende en de STIR gecertificeerde opleiding afgerond (een onafhankelijk keurmerk voor supervisors, coaches en overige professioneel begeleiders in Nederland). Mirjam coacht vanuit haar energie, betrokkenheid en scherpte. Naast dat Mirjam direct en nuchter is, kijkt zij samen met je vooruit, denkt buiten de kaders en kan met je versnellen of vertragen. Dit alles doet Mirjam doordat zij in mogelijkheden denkt, met humor en speelsheid.

Praktische informatie:

– Je bent welkom vanaf 9:30 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 10:00 uur en eindigt om 12:30 uur.
– Je kunt gratis parkeren op het  terrein.

_________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Hans aan tijdens het event.

Hans Benne
Event manager
Mirdroombaan
Spreker