fbpx
Workshop

Zelfstandig ondernemen, wie durft?

maandag
20 mei
2019
10:00 - 12:00
Duurzaamheidscentrum De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Zelfstandig ondernemen. Je zou best willen, maar durf je het ook? Die sprong in het diepe..  Er zijn honderd redenen om voor jezelf te beginnen en even zoveel redenen om het niet te doen. Wat houdt je tegen? Samen sparren en een boom opzetten over ondernemen? We doen het in Delftse Hout!

Tijdens een wandeling neemt Esther Hasselman, wandelcoach van Bewust Delft, ons mee. Aan de hand van reflecties en opdrachtjes tijdens de wandeling onderzoeken we, onder leiding van Esther, onze twijfels en vragen door te spiegelen vanuit de natuur.

 

Praktische informatie:

De wandeling duurt ongeveer 2 uur. We starten vanuit Duurzaamheidscentrum De Papaver in Delftse Hout (Korftlaan 6). Je hoeft geen super goede conditie te hebben, maar je moet wel in staat zijn om een wandeling te maken door de natuur. Trek goede (wandel)schoenen/gympen aan die eventueel vies en nat mogen worden. Kijk voor je van huis vertrekt nog even naar het weerbericht en pas je kleding aan aan de weersomstandigheden. Alleen bij storm of onweer, annuleren we de wandeling.

 

 

—————————————————————————————————

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Nancy aan tijdens het event.

Event manager
Bewust Delft
Spreker