fbpx
Workshop

Wrik je los!

donderdag
13 juni
2019
10:00 - 13:00
Switch Mediapark
Naast Bar Boon
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Heb je ook wel eens dat roestvaste gevoel dat je denkt geen kant meer op te kunnen? Je bent werkzoekend en je werkgever heeft je niet meer nodig. Die had je niet aan zien komen! Ineens staat je leven op z’n kop.

Ben je nieuwsgierig naar welke kansen er voor jou voor het grijpen liggen? Deze workshop nodigt je uit om jezelf eens goed onder de loep te nemen. Je krijgt inzicht in je overtuigingen: welke zijn belemmerend, welke inspirerend? Je ontdekt dat je meer kunt dan je denkt!

Een frisse en interactieve workshop vol vaart, die je binnen 72 uur in staat stelt je belemmeringen te doorbreken. Je laat los en maakt ruimte voor iets nieuws.

Deze inspirerende workshop wordt begeleid door Yolanda Bos, veranderkundige/trainer en Annette Marcelis, onderwijskundige/coach.

Als je graag bij deze workshop aanwezig wilt zijn, meld je dan snel aan want om de deelnemers de volle aandacht te geven, is er slechts plaats voor 9 personen, en vol=vol!

Grijp je kans en gun jezelf deze workshop! Je gaat naar huis met een persoonlijk besluit.

 


 

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Ellen aan tijdens het event.