fbpx
Workshop

Wie ben je echt?

donderdag
20 juni
2019
13:30 - 15:30
De Poorten
voormalige kerk
Hasseltstraat 194
50646 LP Tilburg

De dode takken snoei je, de bloemen geef je water. Dat gaan we doen! Iedereen kent zijn onmogelijkheden, gebreken, beperkingen maar al te goed. Iedereen is al vaker met zijn neus tegen een glazen deur gelopen, dat laten we even voor wat het is.

Vandaag gaan we dingen anders bekijken dan we normaal gesproken doen, alles mag. We gaan spelen met kansen en mogelijkheden, onze visie op onszelf én wat wij willen de vrije loop geven.

Tijdens deze inspirerende workshop laat Jacqueline Brouwers je zien dat er in werkelijkheid veel meer mogelijk is dan je denkt! In haar werk met lastige doelgroepen zoekt Jacqueline voortdurend naar de kracht en eigenheid in de mens door voortdurend het gesprek aan te gaan, wie ben je echt? Maar dan ook echt?

Jacqueline Brouwers is sociotherapeut in de forensische psychiatrie. Daarnaast is zij columnist bij BNNVARA voor het vroege ochtend programma ‘Gaan’ op npo1 en schrijft ze ‘een gebruiksaanwijzing voor het leven’ op haar website.

Praktische informatie

  • Vanaf 13.00 uur ben je welkom voor de inloop.
  • De workshop start om 13.30 en eindigt om 15.30 uur.
  • Koffie en thee is tegen betaling van € 0,75 per kop verkrijgbaar (graag contant betalen).

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je hier aan of bekijk hier meer informatie. Of spreek eventmanager Petra aan tijdens het event.

Event manager