Workshop

Welk geld-type ben jij?

donderdag
14 september
2017
10:30 - 13:00
Haagsche Tafel
Laan van Nieuw Oost-Indiƫ 12A
2593 BT Den Haag

Als werkzoekende kun je niet om het thema ‘geld’ heen. Je hebt geen salaris meer, maar een (tijdelijke) uitkering. Mogelijk sta je voor de keuze om in te leveren in salaris voor een nieuwe baan of moet je misschien wel onderhanden over een nieuw salaris.

Hoe ga je daarmee om? En wat maakt dat er zoveel mis kan gaan rondom geld in ons leven? We vertellen onszelf vaak dat we rationele afwegingen en keuzes maken rondom geld, terwijl ze in feite onbewust gestuurd worden door emotie of onbewuste overtuigingen. Wil je weten hoe jouw geldgedrag bepaald wordt door je emoties en je onbewuste overtuigingen?

Tijdens deze workshop wordt aan de hand van acht Archetypen duidelijk wat je bent gaan geloven over geld en welke gevolgen dat heeft voor je leven. Daarnaast krijg je inzicht in hoe dat te veranderen.

Vanaf 10 uur ben je welkom bij de Haagsche Tafel voor een kop koffie of thee en heb je de gelegenheid om te netwerken. Om half 11 start de workshop.

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via http://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie of spreek de eventmanager aan tijdens het event.

Geld en Emotie
Spreker