fbpx
Partner event

Week van de loopbaan 2019

maandag
16 september
2019
00:00 - 00:00

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019. Een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Wij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Wat kan je verwachten van Week van de Loopbaan
– Zes dagen lang gratis loopbaanadvies
– Voor iedereen toegankelijk
– Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers
– Bij meer dan 300 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
– Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied.

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Zoek je deelnemende professionals? Klik hier.
Wil je als professional deelnemen? Klik hier. 

 


Indien je een goede loopbaancoach spreekt die ook als trainer actief is? Tip hem of haar dan op www.debroekriem.nl/gastsprekers/!