fbpx

Dit maandelijkse webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem, bij dit webinar heeft ze Judith den Dunnen uitgenodigd. Gevonden worden op LinkenIn door je nieuwe werkgever. Dat wilt toch iedereen? En het gebeurt ook echt! Maar voordat je gevonden word, moet jij goed weten wat je wilt, en je profiel hier op aanpassen.

Webinar
Judith is een ervaren LinkedIn trainer en met haar praktische aanpak neemt ze ons mee tijdens dit webinar. Zodat jij gevonden gaat worden op LinkedIn. Uiteraard begint dat met een goed profiel, een zeer deskundig profiel noemt LinkedIn dat. Samenvatting, headline, functies, alles moet kloppen en jouw ervaring en successen laten zien.

Naast een goed profiel moet je ook actief zijn. Content plaatsen op de tijdlijn en lid worden van relevante groepen. Kortom: laat zien dat je er bent én dat je iets te melden hebt! Ook dat helpt bij je vindbaarheid en toont bovendien je enthousiasme over jouw vakgebied. Vervolgens ga je netwerken en neem ook het intiatief daarin.

Als je bovenstaande zaken in orde hebt, dan is jouw zeer deskundige profiel klaar om gevonden te worden door jouw nieuwe werkgever! Heb je tips nodig om dit te bereiken met jouw profiel? Dan is het kijken naar dit webinar zeker de moeite waard. Mocht je van tevoren al aan de slag willen met je profiel dan kan je een LinkedIn checklist downloaden via de website van Judith.

Judith den Dunnen
Judith coacht ondernemers, werkgevers en werknemers om een mooi visitekaartje af te geven, doormiddel van hun LinkedInprofiel hun omzet te verhogen met behulp van SocialSelling via LinkedIn. “Sinds ik mensen daarmee help, ben ik LinkedIn pas echt gaan waarderen. Omdat ik zie dat het niet alleen mij zoveel brengt, maar ook mijn klanten. Ze hebben er écht wat aan. Dat hele social media-gebeuren is misschien niet leuk, maar het resultaat wél! Zo zit ik dus zelf ook in elkaar”. 

Praktische informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen live te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 9.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

Event manager
Beter Gevonden Worden
Spreker