fbpx

Het voeren van een sollicitatiegesprek blijft spannend. Hoe jij je voorbereidt op een sollicitatiegesprek en met welk gevoel of idee je zo’n gesprek instapt, maakt nogal wat uit. Als je al vaak sollicitatiegesprekken hebt gevoerd, met wisselend succes, dan kun je onbedoeld onverschillig worden. Als sollicitatiegesprekken routinegesprekken worden, breng je niet het beste van jezelf naar voren.

Coach Wendy Goudzwaard neemt je mee in het sollicitatiegesprek Anno Nu. Zij doet dat op een leuke en inspirerende wijze zoals blijkt uit deze recensie: “Wat een spirit en energie! Sollicitatietrainingen zijn er natuurlijk legio, maar de wijze waarop Wendy de groep mee weet te nemen en haar verrassende manieren om Solliciteren anno Nu ook echt succesvol toe te kunnen passen, zijn echt goud waard. Daarnaast weet zij met haar humor en rake opmerkingen er echt een feestje van te maken. Ik hoop haar nog een keer in actie te zien in de nabije toekomst!”

 

Praktische informatie
Het webinar start op 21 januari om 20.00 uur. Het is alleen live te volgen door je aan te melden via onderstaande formulier.

Event manager
Goud[z]Waard Coaching Counseling Training
Spreker