fbpx
Online event

Webinar DeBroekriem: Netwerken met werkgevers

donderdag
2 juni
2016
12:15 - 13:00

DeBroekriem zorgt voor een frisse start van de maand met een live webinar op donderdag 2 juni. Speciaal voor alle werkzoekenden uit onze community. Een interactieve webinar waardoor jij de nieuwe maand actief en vol met tips van start gaat!

Dit webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem, elke maand nodigt zij een aansprekende spreker voor jullie uit. Deze keer hebben we Claudia Bouwens uitgenodigd. Claudia is naast loopbaancoach ook trainer en expert op het gebied van outplacement.

In haar interactieve workshops – en ook tijdens deze webinar –  geeft ze antwoord op de vraag:

Hoe zorg je dat je binnenkomt voor een persoonlijke kennismaking en een bak koffie?

Tijdens deze webinar leren we tips over hoe jij koud naar je nieuwe werkgever kunt bellen. Claudia presenteert zichzelf als het Belmeisje en dat is niet voor niks! Tijdens de webinar krijgen we namelijk inzicht in:

Hoe komt het dat veel werkzoekenden bang zijn om de telefoon te pakken?
Welke vragen wil / mag en kan je stellen tijdens een telefoongesprek?
Waarom bellen werkzoekenden alleen op een openstaande vacature?
Hoe zorg je dat je jezelf onderscheidend profileert?

We starten om 12.15 uur.  De webinar is alleen live te volgen door je aan te melden via de groene button. Maximaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies van Online Seminar je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

LET OP: deze mail kan in je spam filter terecht komen, houd deze ook in de gaten.

Dit webinar duurt max 45 minuten en volg je vanuit huis achter de computer. Om het webinar te kunnen volgen heb je een pc, laptop met geluid en internetverbinding nodig. Je kan meestemmen in polls en je vragen stellen aan Claudia via de chat functie.

Meld je snel aan! Aanmelden kan tot en met donderdagochtend 2 juni om 07.00 uur, aanmeldingen die daarna binnenkomen worden helaas niet meer verwerkt.

Event manager
De ArbeidsBELmiddelaar
Spreker