fbpx
Online event

Webinar: Met zelfvertrouwen en plezier op werkbezoek

dinsdag
19 november
2019
20:00 - 21:00
online event

Samen met honderden werkgevers organiseert DeBroekriem op 20 november de Nationale Werkbezoekdag.

Mogelijk jij ook mee doet? Super leuk en goed dat jij je hebt aangemeld voor de Nationale Werkbezoekdag! We willen natuurlijk dat dat een positieve ervaring voor je wordt waar je écht wat aan hebt. Een goede voorbereiding is daarbij belangrijk. En daar helpen we je graag bij!

In samenwerking met de Droombaancoach Kimberly Keulers organiseren we een webinar om je optimaal voor te bereiden op jouw werkbezoek. Kimberley is coach en heeft bijna 10 jaar gewerkt in de werving & selectie, als eerst intercedent, en later corporate recruiter. Ze deelt waardevolle tips. Het helpt je ervoor te zorgen dat je alles uit het werkbezoek van 20 november haalt.  Of je nou een netwerkgesprek hebt staan, je een presentatie gaat bezoeken of een rondleiding krijgt.

Hoe kun je jezelf laten zien op een manier die goed voelt? En hoe zorg je ervoor dat je met zelfvertrouwen de dag ingaat en er ook plezier aan beleeft?

Praktisch
Doe je niet mee met de Nationale Werkbezoekdag, maar wil je wel leren hoe je succesvolle kunt netwerken? Meld je dan ook aan!
Dit webinar wordt niet georganiseerd door DeBroekriem, je kunt je aanmelden via de website van de Nationale Werkbezoekdag: https://werkbezoekdag.nl/events/webinar-met-zelfvertrouwen-en-plezier-op-werkbezoek/ 

Droombaancoach
Spreker