fbpx
Online event

Webinar – Hoe maak je succesvol een volgende stap in je carrière?

maandag
9
december
20:00 - 20:45
online event
thuis vanaf je eigen computer!

Je wilt veranderen van baan, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je wilt een volgende stap maken in carrière, maar je twijfelt over wat de juiste is. Ga je voor wat goed staat op je cv of voor meer betekenis in je werk? Of – nog zo’n veelvoorkomend dilemma – ga je aan de slag bij een bedrijf of start je zelf met ondernemen?

Als je ook maar een beetje bezig bent met je loopbaan, dan is het heel logisch dat je jezelf dit soort vragen stelt. Sterker nog, het is geweldig dat je ze dúrft te stellen. Er zijn zoveel mensen die geen energie krijgen van hun werk. Die het alleen maar doen omdat er brood op de plank moet komen en zelfs stress krijgen van hun baan. En ook dat is tegelijkertijd zo herkenbaar: te vaak hollen we maar door zonder stil te staan bij wat we werkelijk belangrijk vinden. 

Webinar

Een paar jaar geleden was die situatie niet anders bij Arjan Vergeer – een van de oprichters van 365 Dagen Succesvol. En daarom organiseert hij samen met DeBroekriem het webinar ‘Hoe maak je succesvol een volgende stap in je carrière?’ Zelf gooide hij het roer rigoureus om en ontwikkelde hij samen met compagnon David de Kock een methodiek waarmee hij inmiddels al jaren mensen helpt om het maximale uit hun leven te halen. 

Arjan: “Veel mensen beseffen het niet, maar een goed leven is vaak het grootste gevaar voor een geweldig leven. Waarom zou je een droom laten liggen als je hem hebt? Het kan zoveel uitmaken voor je leven als je besluit je hier wél in te verdiepen.”

Pieter Vermeer en Arjan gaan in dit webinar met elkaar in gesprek over het maken van een carrièreswitch. Samen staan ze stil bij wat je kan belemmeren om een stap te maken. Hoe je keuzes kunt maken op werkgebied – en waarom het zo cruciaal is om dit te doen als je ongelukkig bent met je werk. En hoe je een baankans vergroot zonder daarin je werkelijke verlangens en behoeften uit het oog te verliezen. 

Praktische informatie
Het webinar ‘Hoe maak je succesvol een volgende stap in je carrière?’ start op 9 december om 20.00 uur. Het is alleen live te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 9 december 18.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar. Je krijgt tijdens het webinar volop gelegenheid om vragen te stellen. Handig als je ze van te voren alvast noteert.

 

Event manager
Arjan Vergeer
365 Dagen Succesvol
Spreker