fbpx

Dit maandelijkse webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem, bij dit webinar heeft ze Gusta Timmermans uitgenodigd. Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitment vak.  Deze ruime ervaring en kennis deelt zij graag met werkzoekenden van DeBroekriem.

Webinar
Gusta heeft recent het boek ‘199 vragen voor een succesvol selectiegesprek’ geschreven. Dit boek heeft zij geschreven voor de selecteurs aan de andere kant van de sollicitatietafel. Gusta kan jou als geen ander tips en tricks geven waar deze selecteurs op letten. Welke vragen zeker langskomen in het gesprek, en hoe jij je hier het beste op kan voorbereiden.

Tijdens dit webinar bespreken we onder andere:
– een goede voorbereiding van het gesprek
– de verschillende fasen van een sollicitatiegesprek
– de STARR- methode

Na dit webinar kom jij zeker beslagen ten ijs op je volgende gesprek.

‘De wil om te winnen, het verlangen om te slagen, de drang om jezelf te verwezenlijken: dat zijn de sleutels die de deur naar je persoonlijke ontwikkeling openen.’
– Confucius –

Gusta Timmermans
Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitment vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied. Gusta is tevens voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarkt professionals in Nederland. Heeft recent het boek ‘199 vragen voor een succesvol selectiegesprek’ geschreven. Hierin helpt Gusta selecteurs niet alleen bij alle facetten van een succesvol selectiegesprek, maar geeft ze ook tips en inzichten over hoe je een effectieve recruitment strategie kunt bouwen.

Praktische informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen live te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 9.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

Event manager
Recruitment Builders
Spreker