fbpx

Op veler verzoek wordt dit webinar herhaald! In februari hebben we dit webinar over omscholing uitgezonden. Annemieke Methorst van DeBroekriem heeft bij dit webinar Jeroen van Esseveld uitgenodigd. Jeroen is algemeen directeur van Trainspot Office en Leercentrum, en gaat in dit webinar ons alles vertellen hoe belangrijk het is om je te blijven leren en ontwikkelen. Annemieke en Jeroen delen samen veel tips hoe jij sneller aan een baan kan komen!

Webinar
Op de arbeidsmarkt is een groeiende mismatch tussen talenten en het bedrijfsleven. Vaardigheden van professionals sluiten minder goed aan op de vraag naar skills vanuit werkgevers tov vorig jaar. We staan tijdens dit webinar stil bij het vergroten van je baankansen door het verbreden van je kennis. Twijfel je om een carriereswitch te maken? Wat houdt je tegen? Wat komt hier allemaal bij kijken? En is dit het juiste moment om een switch te maken? Jeroen heeft veel kennis over omscholing en opleidingen, ook welke mogelijkheden het UWV hiervoor biedt aan werkzoekenden. We staan stil bij alle 21st century skills welke je nodig hebt om de arbeidsmarkt anno 2019 te bestormen.

Een heel informatief webinar voor iedereen die zijn baankans wilt vergroten.

Voor wie?
Voor iedereen die zich aan het orienteren is om een carriere switch te maken of denkt aan omscholing.

Praktische informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 9.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

Live Q&A
Ondanks dat dit webinar on demand wordt uitgezonden, heb je wel de gelegenheid om live vragen te stellen via de chat aan een moderator.

Event manager
Trainspot Office Leercentrum
Spreker