Dit webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem, bij dit webinar heeft ze ondernemer Gea Peper uitgenodigd. Gea is oprichter van HappinessBureau en heeft als doel werkgeluk in organisaties te vergroten. Gea is geen loopbaancoach, en zal geen loopbaanadvies geven tijdens dit webinar, wel deelt ze graag haar kennis als ondernemer. Zij vertelt onder andere over haar missie om organisaties (nog) succesvoller maken door het geluk van werknemers te helpen vergroten.

We starten met Gea’s eigen verhaal, hoe zij gekomen is waar ze nu staat. Dat een succesvolle onderneming niet aan komt waaien. Hiermee wilt zij graag werkzoekenden inspireren om ook carrièrestappen te gaan maken.

Gea heeft een model ontwikkeld hoe je ‘geluk’ als model kan gaan toepassen in de praktijk. Wat is nu gelukkig werken? Waarom is geluk in het werk belangrijk? Maar bovenal hoe creëer je werkgeluk als je werkzoekend bent? Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, werken beter samen en hebben minder last van stress dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkig werken draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid.

Na aanmelding voor dit webinar, vind je onderaan deze pagina 2 artikelen die je alvast kan lezen ter voorbereiding.

Praktisch informatie
Wij starten om 11.00 uur en de webinar is alleen live te volgen door je aan te melden via de groene button. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

LET OP: deze mail kan in je spam filter terecht komen, houd deze ook in de gaten.

Dit webinar duurt max 45 minuten en volg je vanuit huis achter de computer. Om het webinar te kunnen volgen heb je een pc, laptop met geluid en internetverbinding nodig. Mocht je problemen hebben met het geluid bij de start van het webinar, refresh je internetpagina.

Event manager
Gea Peper
HappinessBureau
Spreker