fbpx

Dit maandelijkse webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem, bij dit webinar heeft ze Vreneli Stadelmaier uitgenodigd. Dit webinar is interactief, informatief en op momenten uitermate humoristisch. Na dit webinar weet je wat het imposter syndrome is, weet je ook waar het door komt en heb je praktische tips gekregen om er van af te komen.

Webinar
De grootste barrière die werkzoekenden tegenkomen bij het realiseren van hun dromen, is hun eigen onzekerheid. Rationeel weten talentvolle mensen dat ze capabel en geschikt zijn. En toch vrezen ze door de mand te vallen.

Ze hebben het idee dat ze eigenlijk iedereen voor de gek houden en niet capabel blijken te zijn. Dat gevoel overvalt ze, het overkomt ze, een onterechte angst voor ontmaskering.

Ze weten niet hoe ze met dat gebrek aan zelfvertrouwen moeten omgaan. Als gevolg daarvan leggen ze de lat voor zichzelf heel hoog, of heel laag. Ze ontwikkelen barrières voor succes.

In de Verenigde Staten is deze onzekerheid bekend onder de naam Impostor Syndrome of Confidence Gap. Eigen onderzoek onder circa 600 hoogopgeleide Nederlandse vrouwen laat zien dat zo’n 65 procent in haar carrière belemmerd wordt door haar eigen onzekerheid.

Vreneli Stadelmaier
Vreneli Stadelmaier, bedrijfskundige en schrijfster van de boeken ‘Fuck die onzekerheid’ en ‘Yes She’s Smart’. In 2007 startte ze coachingsbureau SheConsult. Tevens was zij jarenlang gastpresentator bij BNR (Business News Radio). Vreneli is een veelgevraagd spreker en verschijnt regelmatig in de media. In 2015 won zij de Joke Smitprijs.

Praktisch informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen live te volgen door je aan te melden via de groene button. Aanmelden kan tot 09.00 uur. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

Event manager
SheConsult
Spreker