De Nationale Werkbezoekdag is op 22 november en deze dag wordt geinitieerd door DeBroekriem. Werkzoekenden in heel Nederland gaan deze dag op bezoek bij werkgevers en krijgen een kijkje in de keuken. Altijd al eens bij die ene organisatie binnen willen kijken? Dit is je kans: plan een netwerkgesprek!

Dit webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem en loopbaantrainer Aaltje Vincent. Dit in het kader van de Nationale Werkbezoekdag. Op 8 november is dit webinar live uitgezonden, deze webinar is een herhaling maar wel met mogelijkheid tot live chat met onze moderators.

Webinar
Tijdens dit webinar verwachten we dat je arbeidsmarktklaar bent, dat je LinkedIn profiel op orde is, en dat je misschien al een targetlist hebt met bedrijven. Voorafgaand aan dit webinar ontvang je een LinkedIn checklist! Zodat jij je alvast kan voorbereiden.

Aatlje Vincent gaat samen met jullie kijken hoe je het beste een organisatie kan benaderen voor de Nationale Werkbezoekdag. Je krijgt tips hoe je een oververgetelijke indruk maakt tijdens het gesprek. Wat zijn de juiste vragen om te stellen in een netwerkgesprek? Want natuurlijk wil jij onthouden worden door deze persoon en organisatie.

Aaltje Vincent
Aaltjes vakgebied is het veroveren van nieuw werk, zowel voor net afgestudeerden als voor hen die 10, 20 of 30 jaar niet hebben gesolliciteerd. Daarin heeft zij in ruim 20 jaar een geheel eigen-wijze van begeleiding ontwikkeld: de Jobmarketing, een effectieve en creatieve wijze van arbeidsmarktbenadering.
Aaltje deelt haar vakkennis via boeken, masterclasses, trainingen, lezingen, blogs, artikelen in kranten, tijdschriften en op radio en tv, social media, en in individuele trajecten. Zij schreef de bestsellers ‘Jobmarketing, Werk vinden, zo pak je het aan’ en ‘Solliciteren via LinkedIn’, sinds verschijnen nummer 1 sollicitatieboek in NL!

Kijk mee met dit webinar en meld je snel aan!

Praktisch informatie
Wij starten om 10.00 uur en de webinar is alleen te volgen door je aan te melden via de groene button. Minimaal een kwartier voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail verdere instructies om je aanmelding te bevestigen en krijg je toegang tot het volgen van het webinar.

LET OP: deze mail kan in je spam filter terecht komen, houd deze ook in de gaten.

Event manager
Aaltje Vincent Company
Spreker