fbpx
Workshop

Wat wil ik nu écht in een nieuwe baan?

vrijdag
15 maart
2019
13:00 - 15:30
Wijkhuis De Brem
navigeren naar Twentehof 93, Helmond
Rijpelplein 1
5709 BT Helmond

Vind jij het ook lastig om te bepalen wat je nu echt belangrijk vindt in die toekomstige baan of waar je kwaliteiten liggen? Ga dan mee aan de slag!

Deze workshop staat in het teken van een aantal testen waarmee we gaan bepalen wat voor jou belangrijk is bij een nieuw bedrijf in een nieuwe baan en wat je eigen kwaliteiten zijn. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van het Loopbaanankersmodel van Edward Schein en het managementmodel van Blake en Mouton.

Daarnaast maken we gebruik van het Kernkwadranten model, dat is ontwikkeld door Daniel Ofman. Door het model krijg je inzicht in de kernkwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën van jezelf en van anderen. Door middel van het maken van kernkwadranten krijg je inzicht in hoe deze vier aspecten met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Het is een veelgebruikte, heldere en toegankelijke methode die je ook kunt gebruiken in sollicitatiegesprekken.

Weet je je kernkwaliteiten met je uitdaging te verbinden, dan sta je in je kracht! Kim is eventmanager en zal deze workshop begeleiden waarin we gaan kijken naar jouw eigen kernkwadranten; Het resultaat: meer inzicht in jezelf en een krachtig antwoord op de vraag wat je sterke en minder sterken punten zijn.

Praktische informatie:
De workshop wordt gehouden in Wijkhuis De Brem van 13.00 tot 15.30 uur. Inloop vanaf 12.45 uur. Koffie en thee kosten € 1,00.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Spreker