fbpx
Workshop

Wat is jouw unieke verhaal?

dinsdag
24 september
2019
11:30 - 14:00
Heelo
Oosterengweg 44
1212CN Hilversum

Sta jij er wel eens bij stil dat jouw leven uniek is, dat jij uniek bent en een eigen verhaal hebt?

Een verhaal dat bij solliciteren van groot belang is. Als jij jouw eigen verhaal helder hebt, dan kun je daar gebruik van maken. Durf je echt te kijken naar jouw leven tot nu toe en het verhaal hierin te herkennen? Het verhaal dat jou aan een nieuwe carrière helpt? Want juist dat wat je tot nu hebt gedaan, maakt je tot wie je bent en geeft jouw sterke punten duidelijk weer.

In deze workshop gaan we dan ook actief aan de slag met jouw verhaal. Ten slotte kan iedereen een verhaal vertellen, maar welk verhaal helpt jou tijdens je sollicitatietijd naar de ideale baan? Wat is de rode draad in jouw (werkende) leven? En hoe laat je de hoogtepunten het beste tot zijn recht komen?

Omdat de bijeenkomst tijdens lunchtijd plaats vindt, willen we je vragen een lunchgerecht mee te nemen (het liefst zelfgemaakt natuurlijk) dat je met elkaar kunt delen. Kies een maaltijd waar je een verhaal bij kunt vertellen, wat vertelt dit gerecht over jouw leven?

Na afloop loop jij de deur uit met praktische handvatten hoe jij jouw verhaal het werk laat doen.

Over de spreker

Irene van Gent is auteur van Natuurlijk! Eten! en Geluk in 8 koppen thee en schrijft momenteel haar derde boek: “Volg je eigen weg”. In dit boek vertelt ze hoe jij het leven kunt creëren dat het beste bij jou past. Irene heeft zelf ontdekt hoe belangrijk het zien van haar eigen verhaal is geweest voor het creëren van het leven dat het beste bij haar past.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 11.00 uur
– Koffie/thee, koekjes en het parkeren zijn gratis

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Rina aan tijdens het event.

Event manager
Dreamlab
Spreker