fbpx
Workshop

Wat drijft jou nu ECHT?

vrijdag
11 oktober
2019
10:00 - 13:00
Wijkcentrum Westwijzer (Helmond-West)
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

Hoe zorg je ervoor dat je als werkzoekende weet wat je wilt, dat je dit uitstraalt en met zelfvertrouwen kan overbrengen? Dit kan erg lastig zijn, zeker als je (door omstandigheden) niet meer in contact bent met jezelf. Je verstand draait overuren, maar wat drijft jou nu ECHT??

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar jouw kwaliteiten, kernwaarden en persoonlijke missie. Je gaat in contact met jezelf en voelen wat je daadwerkelijk verlangt in een nieuwe baan. Elke baan die je tegenkomt, kun je toetsen aan jouw persoonlijke missie. Draagt die baan bij aan je missie, dan ga je ervoor! Komt hij niet overeen met jouw missie, dan is het misschien een tijdelijke oplossing, maar is er geen sprake van zingeving. Houd je het dan lang vol?

Bovendien geeft jouw persoonlijke missie energie om te gaan voor je doelen, doordat jouw kernwaarden hieraan ten grondslag liggen. Daardoor vergroot je de kans dat je je doelen daadwerkelijk realiseert en niet blijft hangen in voornemens.

De spreker

Deze workshop wordt gegeven door Petra Tibosch van het bedrijf InContaQt. Petra heeft al meer dan 20 jaar ervaring als HR professional op alle niveaus. Vanaf vorige jaar is ze voor zichzelf begonnen en coacht ze medewerkers die op zoek zijn naar persoonlijke groei. Ze coacht vooral op het gebied van stressreductie, verstevigen persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Petra is ervan overtuigd dat als je werk doet dat past bij jouw kwaliteiten, kernwaarden en persoonlijke missie, je op de lange termijn gelukkiger en succesvoller zijn in je professionele- én privéleven.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 9.30 uur
– Consumpties zijn voor eigen rekening en dienen contant betaald te worden
– Neem pen en papier mee

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Lian aan tijdens het event.

Event manager
InContaQt
Spreker