fbpx
Workshop

Waar ligt mijn kracht?!

maandag
14 januari
2019
09:30 - 13:00
Wijkcentrum Westwijzer (Helmond-West)
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

Weten wat je wilt is één ding, maar het op de juiste wijze verwoorden en je omgeving meenemen in jouw enthousiasme is soms wat lastiger. Het is belangrijk om op een comfortabele manier te netwerken en een sollicitatiegesprek te kunnen voeren. In de workshop gaan we aan de slag met de elementen vierhoek. Deze elementen vierhoek laat zien waar jouw kracht zit. Daarnaast dient het als basis om jouw verhaal helder te krijgen, op te bouwen en op een energieke manier over te brengen. Wil je hier meer van weten en er mee aan de slag? Kom dan naar deze workshop!

Loopbaancoach Valerie Joosten, heeft veel ervaring met het geven van workshops en trainingen aan werkzoekenden en zal met ons aan de slag gaan.

Praktische informatie
Vanaf 09.00 uur ben je welkom, we starten om 09.30 uur.
We serveren tafelwater, koffie en thee is voor € 1,20 beschikbaar.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Susan aan tijdens het event.

Event manager
Perpectief Loopbaanadvies & Coaching
Spreker